Over ons


​​​​​​​​​​​​

Wij zijn een nederlandse reisbureau dat opgericht is in april 2023. We bieden niet alleen all-inclusive vakanties met retour vliegtickets, accommodatie en tours per land, maar we gaan veel verder. Buitenlandse huwelijken en uitvaart, het begeleiden van studenten naar een ander land om verder te studeren, stagereizen, zakelijke reizen, reizigers die wat te vieren hebben of om een mijlpaal af te sluiten op een bijzondere manier, reizen ter oriëntatie op het gebied van ontwikkeling of reizigers die een geweldige familie vibe willen beleven.

De behoefte van de mens om uit hun comfortzone te stappen en sleur te voorkomen, wordt geprikkeld als ze horen of zien hoe het reilt en zeilt in andere landen op maatschappelijk en economisch gebied of hoe de onderlinge verbanden tussen bepaalde landen liggen, welke culturele aspecten de omgang met elkaar beïnvloeden,  hoe de samenwerking met andere landen is, hoe men in andere landen met plaatselijke tegenslagen omgaat en hoe oplossingsgericht ze zijn.

Door de behoefte van de mens te observeren, is het concept van Blue Bird Travel B.V. ontstaan. Zo kun je als reiziger niet alleen plezier halen uit mooie vakantielanden, maar ook kansen bieden zoals werkgelegenheid in het toerisme.


Ons Hoofdkantoor

Onze betaalmethodes

  •  creditcard
  •  ideal
  •  sepa
Huidige lokale tijd
in Nederland