Offroad Buggy Tours

Ontdek de wilde kant van Bonaire met de buggy. Ga waar bijna geen enkele auto kan komen. We laten je de rauwe, vaak onontdekte kant van het eiland zien. Dit is het perfecte avontuur tijdens je vakantie.

Ervaring niet nodig! Je zult een fantastische tijd hebben met familie-uitstapjes, vriendengroepen of met je partner.

Advies: Doe oude donkere kleding aan want u word gegarandeerd vies!

Buggy Tour 2 uur

$95 p.p.

De tocht start in Tera Cora (Kralendijk), en binnen 5 minuten rij je over de ruige zandwegen van Bonaire. Tijdens de tour zie je de Tsunami rotsen die 100 jaar geleden op land zijn geduwd. Traditionele cactus hagen. De langste boom van Bonaire. een oude plantage die nu bekendstaat als het spookhuis van Bonaire en andere bezienswaardigheden. Er wordt op meerdere plekken gestopt om wat te drinken (onbeperkt water is inclusief) en te vertellen over Bonaire.

Na een stop bij de Saliña Washikemba (als je geluk hebt, kun je hier flamingo's spotten), gaan we terug naar Tera Cora.

Buggy Tour 4 uur

$145 p.p.

De tocht start in Tera Cora (Kralendijk), en binnen 5 minuten rij je over de ruige zandwegen van Bonaire. Tijdens de tour zie je de Tsunami rotsen die 100 jaar geleden op land zijn geduwd. Traditionele cactus hagen. We stoppen bij een grot met oude indiane tekeningen, een vuurtoren met oude wachthuis en het uitzichtpunt over Kralendijk heen Seru Largu en andere bezienswaardigheden. Er wordt op meerdere plekken gestopt om wat te drinken (onbeperkt water is inclusief) en te vertellen over Bonaire.

Na de stop op de Seru Largu gaan we door de stad terug naar Tera Cora.

Onze certificeringen

Onze betaalmethodes

  •  creditcard
  •  ideal
  •  sepa
Huidige lokale tijd
in Nederland