Freediven

Eens een keer iets anders doen dan snorkelen of duiken? Dit is zeker mogelijk! Ontdek het Freediven. Wij bieden niet alleen aan voor beginners, maar hebben ook de mogelijkheid verdergevorderde cursusen af te leggen.

Wilt u meer informatie over wat niet op de site staan, neem dan contact op met info@bluebirdtravel.com

Wanneer: dagelijks                                                                                                              Cursustijd: start om 09:00                                                                                                                Duur: afhankelijk van uw wensen

Talen: Nederlands & Engels

Ontdek freediven

$250 p.p.

De Discovery Freediving Experience is de perfecte manier om de basisprincipes van freediving te leren en te oefenen. U zult verrast zijn waartoe u in staat bent!

We hebben deze ervaring van een hele dag gecreëerd om mensen zoals u te helpen die aan de slag willen met freediven, maar niet weten waar ze moeten beginnen. Wij nemen u bij de hand en laten u alles zien wat je moet weten over de sport in een leuke en ontspannen omgeving!

Neem twee of meer vrienden mee en betaal slechts $ 180 per persoon.

Inclusief: uitrusting, theoriebriefing/materiaal, ademhalings-/ontspanningsvaardigheden, oefenen in beschut en open water en coole foto's. Freediving - certificering alleen voor één dagoptie.

*Minimum leeftijd is 6 jaar

​​​​​​​

Beginner cursus

$500 p.p.

Deze cursus is bedoeld voor zowel beginners als ervaren freedivers die geen formele opleiding hebben gevolgd. De cursusstructuur omvat theorieontwikkeling, vaardigheden in beschut water en vaardigheden in open water.


De cursus duurt minimaal 3 dagen met ochtend- en middagsessies, elke training duurt ongeveer 2 uur. Het theorieleren doe je thuis (PDF Handleiding) en in de kennisherhalingslessen bij je instructeur, inclusief theorie-examen.


Voorbenodigdheden:
Minimum leeftijd 18 jaar (16-17 jaar oud met toestemming van de ouders)

Zwem 200 meter zonder hulp en non-stop, of 300 meter snorkeltest


Inclusief:
5x Trainingssessies (2x Beschut Water + 3x Open water sessies)
2x kennisherhalingslessen en 1 theorie-examen
Dieptebereik: 0-20m
Volledige handleiding (PDF)
Yoga/ademhaling workshop & praktijk
Freediving-uitrusting (wetsuit is niet inbegrepen)
Internationaal erkende e-certificering
Individuele UW-foto's

Avontuur fun dive

$120 p.p.

De volgende 3 opties zijn mogelijk

HILMA HOOKER SCHIPWRAK
De Hilma Hooker werd in 1984 tot zinken gebracht en ligt perfect op haar zij, vlak bij het rif op de zandbodem. Het wrak is ongeveer 72 meter lang, dus er valt hier veel te ontdekken en onvergetelijke duiken en foto's te maken!

RIFVERKENNING
Vlieg over de prachtige Bonairiaanse riffen. Het koraalrif rond Bonaire staat bekend als een van de gezondste in het Caribisch gebied en bestaat uit ongeveer 60 verschillende koraalsoorten. Ga met ons mee om te ontdekken en plezier te hebben met je freediving-vaardigheden op open zee. 

VRIJDUIKEN ZOUTPIER
Het is een van de mooiste duikplekken van Bonaire. Grote scholen vissen verzamelen zich onder de platforms, en het is een perfecte plek om macroleven te ontdekken. Haalbaar voor basis- en gevorderde niveaus, ideaal voor verkenning, leuke foto's en video's. 

Dieptebereik: 10-15m

Training & Coaching

vanaf $120 p.p.

Als u uw freediving-prestaties wilt maximaliseren, nieuwe technieken wilt leren, en uw potentieel verkennen, zijn wij de beste plek. 

​Gepersonaliseerde trainingssessies en geplande Deep Camps zijn voor u beschikbaar. Elke trainingssessie vergroot uw zelfvertrouwen en comfortniveau in het water. In onze deskundige handen geniet je van een trainingsomgeving die ontworpen is om naar voren te brengen het beste uit uw kunnen halen, en ook geavanceerde egalisatietechnieken leren, visualisatie en ademhalingsoefeningen.

U ervaart training in perfecte omstandigheden, met geweldig zicht en het hele jaar door een lage tot nulstroming!

Wij bieden voor iedereen een grote verscheidenheid aan mogelijkheden gepersonaliseerde trainings- of coachingsvragen, inclusief VWT-training met slee. 

Ook zijn wij in bezit van een mobiel freediving-platform (inclusief contrabalastsysteem) met een standaarddiepte van -35m.

Wij bieden ook diverse ligplaatsen aan met de volgende dieptes

(Per boot of op speciale verzoeken inclusief het mobiele platform): 

-45m

-60m

- 90m

-150m

-200m

Bij elke verschillende diepte hoort uiteraard een ander veiligheidsplan. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden en plannen via info@bluebirdtravel.nl of whatsapp +599 796 3200​

Annulering:

U krijgt 75% restitutie tot op de dag van de cursus

Onze betaalmethodes

  •  creditcard
  •  ideal
  •  sepa
Huidige lokale tijd
in Nederland