Landzeilen

De kans is groot dat u nog nooit heeft gelandzeild. Dat is oké, wij staan ​​voor u klaar! Geen ervaring nodig.

Bonaire heeft de perfecte omstandigheden en wij hebben de ideale locatie. Het varen met een blokart is super eenvoudig te leren. We geven u een briefing van 10 minuten om ervoor te zorgen dat u het meeste plezier heeft tijdens uw tijd op de baan.

Deze activiteit is voor iedereen omdat U de snelheid bepaalt. Degenen die het rustig aan willen doen en willen genieten van een ontspannen, door de wind aangedreven zeil, kunnen dat doen, en degenen die een volledige dosis adrenaline willen, zullen de spanning krijgen waarnaar ze op zoek zijn. Ook beschikken wij over twee schaduwkarts (dit zijn blokarts met zijzit) zodat kleine kinderen of oudere ouders mee kunnen rijden.

Er zijn geen excuses om niet deel te nemen, want onlangs hadden we een 91-jarige dame die bij ons landzeilde.

Tot ziens op de baan voor het meeste plezier dat je op 3 wielen zult hebben!

Wanneer: dagelijks

Talen: Nederlands, Engels, Spaans & Papiamentu

Maximaal toegestane gewicht is 150kg

Max. 10 personen tegelijk op de baan   

Kinderen tussen de 3 en 7 jaar mogen alleen bijrijden in de dubbele kart

30 minuten

$40 p.p.

30 minuten lang zeilen is een geweldige manier om de activiteit te "proeven", een blokart-grijns te krijgen en uiteindelijk verslaafd te raken!

50 minuten

$60 p.p.

Boek 50 minuten landzeilen op een op maat gemaakte baan, omgeven door een spectaculair landschap aan de kust van Bonaire. Volledige instructie verstrekt. Veilig en leuk voor iedereen..

1 uur prive baan

$450 per uur

Perfecte activiteit voor uw hele groep: bedrijfsfeest, familiereünie, vrienden, duikgroep of verjaardagsfeestje. Zeilen aan land in een blokart aan de wilde, winderige kust van Bonaire is een must-do ervaring. Zo gemakkelijk te leren en in alles voorzien.

Dubbele kart voor kinderen (3 tot 8 jaar)

$50 per cart

Heeft u een kind jonger dan 8 jaar (maar ouder dan 3 jaar) dat graag het landzeilen wil ervaren; of misschien een oudere persoon die niet solo kan varen? Wij hebben de oplossing! Het is een blokart met een extra zitplaats, een zogenaamde "schaduwkart".


Slecht weer / onweer                                                                                                                           

Bij slecht weer kan het zijn dat de Landsialing de tour moet annuleren. U kunt dan alsnog later die week mee en wij zullen voor u de dag omboeken. Mocht u niet meer op een andere dag beschikbaarheid hebben mee te gaan worden de tickets vergoed. 

Anulleren                                                                                                                                                Vanaf 24 uur voor vertrek zal er geen resitutie worden gedaan. Wel heeft u de mogelijkheid later die week alsnog mee te gaan. 

Onze betaalmethodes

  •  creditcard
  •  ideal
  •  sepa
Huidige lokale tijd
in Nederland