Luxe privé cruise met zonsondergang

Bonaire vanaf een aandere kant bekijken? Ga mee op deze mooie cruise. Niet alleen leuk voor een romatische avond, maar ook om met het hele gezin te doen.

Leun achterover en ontspan met een drankje en een hapje terwijl we langs de prachtige kustlijn van Bonaire varen.

Geniet van de zonsondergang met een luxe borrelplank en proost met een glaasje bubbels. Bier, wijn en frisdrank zijn bij de reis inbegrepen. Er is ook een mogelijkheid om in het water te springen en te gaan snorkelen in de kristalheldere Caribische zee.

Aan boord hebben we ook schone handdoeken, zonnebrandcrème en een zoetwaterdouche. Wij zorgen voor u en alle benodigdheden zijn aan boord aanwezig.

De REVOLVE-boot is de meest comfortabele rit die er is. Met een luxe loungebank, Fusion signature audiosysteem en een zoetwaterdouche aan boord.

Voordat het donker wordt, zijn we weer aan land.                                                    De boot is geschikt voor maximaal 5 personen

Duur: ongeveer 2 en een half uur

Locatie: Marriott Hotel

Inclusief: Koud water, frisdrank, bier, wijn, een gratis fles bubbels, luxe snackplank, zonnebrandcrème, schone strandlakens, snorkels en zwemvesten op aanvraag.Luxe privé cruise met zonsondergang

$450 voor 2 personen

Voeg een extra volwassene toe voor $50 pp, of kinderen onder de 15 jaar voor $25 pp

Annulering

De laatste 24 uur voor de activiteit kunnen wij helaas geen restitutie.
Bij annulering 48 uur voor de activiteit krijgt u 50% restitutie.
Tot 2 dagen voor de activiteit krijgt u 100% restitutie. 

Onze betaalmethodes

  •  creditcard
  •  ideal
  •  sepa
Huidige lokale tijd
in Nederland