Watertaxi 

Op Klein Bonaire vindt u het mooiste strand van Bonaire. Het witte zandstrand heet 'No Name Beach', de perfecte plek om te ontspannen en zonnen in de nog ongerepte natuur op Klein Bonaire. Heerlijk zwemmen, snorkelen en genieten van het kristalheldere azuurblauwe water. Bekijk de duizenden tropische vissen en zoek naar schildpadden die zich rond het koraalrif verstoppen. Dit inloopstrand maakt het voor u eenvoudig en gemakkelijk om het water in te gaan om te snorkelen en zwemmen.

Snorkeluitrusting: deze kunt uhuren bij onze watertaxi’s ($5)
Bar aan boord: wij bieden u water, frisdrank en bier aan (2 voor $5)

Let op: 
Drink voldoende water op Klein Bonaire en smeer u goed in met een aangepaste zonbeschermer. Neem zelf eten en drinken mee naar het eiland, want dit is daar niet te koop. 

Behalve een waanzinnig mooi strand, diverse schaduwplekken en afvalbakken zijn er geen voorzieningen op Klein Bonaire. Het gebrek aan faciliteiten komt doordat er op het eiland geen commerciële activiteiten zijn toegestaan. Ook hebben wij afvalbakken aan boord, dus ontlast het eiland en breng uw afval weer aan boord!

Wanneer: dagelijks                                                                                                        Tourtijden: De watertaxi vertrekt vanaf Karels Beach Bar en staat in het centrum van Kralendijk en u kan vanaf 09:15 AM tot 12:15 PM ieder uur worden gebracht. Er gaat ook ieder uur een boot terug met als laatste om 4:45 PM. U kan opstappen wanneer u wilt om weer terug te varen naar de stad. 

Talen: Nederlands & Engels


Volwassen 

$25 p.p.Kinderen 

$20 p.p.


Slecht weer / onweer   

Bij slecht weer kan het zijn dat de watertaxi de tour moet annuleren. U kunt dan alsnog later die week mee. wij zullen voor u de dag omboeken. Mocht u niet meer op een andere dag beschikbaarheid hebben mee te gaan  worden de tickets vergoed. 


Anulleren

vanaf 24 uur voor vertrek zal er geen resitutie worden gedaan. Wel heeft u de mogelijkheid later die week alsnog mee te gaan. 

Onze betaalmethodes

  •  creditcard
  •  ideal
  •  sepa
Huidige lokale tijd
in Nederland